Arpecon tilausliikenne – Hengähdä hetkeksi

Jätä autosi kotiin, ja hyppää hetkeksi kyytiin! Viemme sinut perille ilman huolta – minne ikinä haluatkin mennä.

Tilausliikenne – Nojaa taaksepäin ja ota rennosti

Oletpa matkalla lomalle tai peliin, unohda hetkeksi kello ja anna itsellesi aikaa rentoutua – nuku, lue, katsele maisemia, käy netissä tai juttele niitä näitä ystäviesi kanssa.

Kyydissämme sinun ei tarvitse huolehtia aikatauluista tai ajamisesta, vaan voit keskittyä keräämään voimia määräpäätäsi varten.

Tilausliikenne – Mutkatonta matkaa

Kyydissämme pääset perille turvallisesti. Ratin takana on aina ammattitaitoinen kuljettaja ja alla hyväkuntoinen, huollettu kalusto. Kuljettajamme pitävät huolta siittä, että matkasi sujuu vaivattomasti. Välitön ja ystävällinen palvelummme sekä tarpeittesi huomiominen tekee matkastasi helpon ja joustavan.

Matkustamon mukavuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Ilmastointi, säädettävät istuimet, väljät jalkatilat sekä auton siisteys takaavat viihtyvyytesi.

Tilausliikenne – Matka toiveittesi mukaan

Lähde ostos- tai teemamatkalle kotimaahan, tai matkaa vaivattomasti ulkomaan lennolle. Viemme sinut ja ryhmäsi kohteesenne mukavasti ja joustavasti aikataulutoiveidenne mukaan.

”Arpecon tilausliikenteen kyydissä hyvä tunnelma ja mukavuus ratkaisevat, sillä kyllä parhaat reissut alkavat jo matkalla!”

Pekka Kotilainen toimitusjohtaja, Tilausliikenne Arpeco Oy

tahti